הטעמים והניחוחות של המטבח האיטלקי המסורתי והמודרני בלב תל אביב, עם עיצוב מעורר תיאבון, אירוח לבבי ואווירה איטלקית שמחה וקלילה שכל כך מתאימה לאופי שלנו, הישראלים.
התפריט העשיר עליו חתום שף הרשת ראובן כריסטיאנו עטר.
חסה ערבית, קרוטונים עשויים עם שום, מיץ לימון, שמן זית, גבינת פרמזן, ביצה, פלפל שחור ורוטב ווסטרשייר.
בוראטה, עגבניות שרי, בזיליקום טרי, שמן זית איכותי, חומץ בלסמי, מלח גס, פלפל שחור גרוס, עלי רוקט, צנוברים קלויים.
שאל את המלצר
תפוחי אדמה, כרישה, חמאה, שום, שמנת מתוקה, מרק עוף או ירקות, מלח, פלפל שחור גרוס, עירית טרייה
פוקאצ'ה איכותית שנאפת במקום עם ירקות אפויים
קמח 00, מים, שמרים טריים, מלח, רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה טרייה, בזיליקום טרי, שמן זית.
קמח, מים, שמרים, מלח, שמן זית, רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, זיתים שחורים, אורגנו טרי
קמח, מים, שמרים, מלח, שמן זית, רוטב אלפרדו (שמנת מתוקה, חמאה, שום, פרמזן), גבינת מוצרלה, פטריות טריות, פטרוזיליה טרייה
קמח, מים, שמרים, מלח, שמן זית, רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה טרייה, בזיליקום טרי.
קמח, מים, שמרים, מלח, שמן זית, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, גבינת גורגונזולה, גבינת ריקוטה (או גבינת עיזים רכה), עלי בזיליקום טריים
שמן זית, בצל, שום, גזר, סלרי, בקר טחון, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, יין אדום, מרק בקר, עלי דפנה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט (אופציונלי), ספגטי, פרמזן מגורד
שמן זית, שום, עגבניות טריות או מרוסקות, בזיליקום טרי, מלח, פלפל שחור, ספגטי, פרמזן מגורד
ספגטי, חלמוני ביצה, גבינת פקורינו רומנו או פרמזן, גואנצ'לה או פנצ'טה, פלפל שחור גרוס.
אורז ארבוריו, שמן זית, חמאה, בצל, שום, פטריות (פורטובלו, שמפיניון או פורצ'יני), יין לבן, מרק ירקות או עוף, פרמזן מגורד, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה טרייה
בישקוטים (סבויארדי), מסקרפונה, ביצים, סוכר, קפה אספרסו, ליקר קפה (אופציונלי), קקאו.
שמנת מתוקה, חלמוני ביצה, סוכר, מקל וניל או תמצית וניל, סוכר חום
שוקולד מריר, שמנת מתוקה, חמאה, ליקר, פירות טריים (כמו תותים, בננות ואננס), מרשמלו, ביסקוויטים או מאפים קטנים לטבילה.
שוקולד מריר, חמאה, סוכר, ביצים, חלמונים, קורט מלח, אבקת סוכר